Nevrologija

Premikamo meje znanstvenega razumevanja, da bi dosegli klinični napredek in rešili nekatere od največjih problemov današnje nevroznanosti, zato da bi ohranili to, kar nas dela takšne, kot smo.

Izziv

Vpliv na milijone ljudi

Obstaja na stotine motenj živčnega sistema, ki prizadenejo na milijone ljudi po vsem svetu. Skoraj vsakdo pozna osebo z nevrološkim obolenjem, ki lahko močno vpliva na vsakdanje življenje posameznika. Naša inovativna zdravila in diagnostični testi še naprej premikajo meje znanstvenega razumevanja in pomagajo bolnikom po vsem svetu.

Zelo zapleteno področje

Motnje živčnega sistema lahko ustvarijo ovire, ki vplivajo na našo zmožnost sodelovanja, gibanja in pomnjenja, ter sčasoma lahko spremenijo ali odvzamejo edinstvene lastnosti, zaradi katerih smo to, kar smo. V primeru motenj, ki prizadenejo otroke, pa lastnosti, ki določajo, kdo lahko postanemo. Telesno, duševno in čustveno breme lahko sčasoma postane preveliko. Vendar se ljudje z motnjami živčnega sistema s svojimi težavami soočajo pogumno in odločno.

Osredotočenost

Sledenje znanosti

Vodi nas misel, da lahko strogo sledenje revolucionarni znanosti spremeni življenje ljudi, ki se soočajo s hudimi in življenjsko nevarnimi boleznimi. Sodelujemo z akademiki, znanstveniki, panožnimi partnerji in udeleženci kliničnih študij ter sledimo znanosti, da bi izboljšali življenje bolnikov.

Z njihovo pomočjo smo skupaj odgovorni za velik terapevtski napredek pri nekaterih najtežje ozdravljivih boleznih na svetu.

Upanje za prihodnost

Nevroznanost je temelj naše prihodnosti, vendar se tega področja ne moremo lotiti sami. Skupaj z našimi partnerji bomo še naprej premikali meje znanstvenega razumevanja, da bi dosegli klinični napredek in rešili nekatere od največjih problemov današnje nevroznanosti. Naše upanje je ustvariti boljši jutri, v katerem nevrološke motnje ne bodo več omejevale človeškega potenciala, da bi lahko ohranili tisto, kar nas dela takšne, kot smo.

Z njihovo pomočjo smo skupaj odgovorni za velik terapevtski napredek pri nekaterih najtežje ozdravljivih boleznih na svetu.

Podrobnejši primeri

Druga osrednja področja

Več informacij o osrednjih področjih
KontaktPo svetulinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRešitveZaposlitevRoche v SlovenijiObvestilo o obdelavi osebnih podatkovPravno obvestiloObvestilo o zasebnosti za farmakovigilanco, medicinska vprašanja in pritožbe na izdelke