Roche globalno

V podjetju Roche že od ustanovitve leta 1896 v švicarskem Baslu, s predanostjo izboljšujemo življenja. Izdelujemo inovativna zdravila in diagnostične teste, ki pomagajo milijonom bolnikov po vsem svetu.

Smo eno prvih podjetij, ki je začelo snovati tarčno, bolnikom prilagojeno zdravljenje. Z združevanjem naših prednosti na področju zdravil in diagnostike imamo boljše možnosti, da posamezniku prilagojeno zdravljenje dvignemo na višjo raven. Kar dve tretjini naših raziskovalno-razvojnih projektov sta usmerjeni v diagnostiko, ki spremlja zdravljenje.

Smo vodilno biotehnološko podjetje na svetu, ki na trgu ponuja kar 14 bioloških zdravil. Več kot polovica spojin v razvoju je bioloških zdravil, s katerimi lahko zagotovimo boljša tarčna zdravljenja.

Več kot 50 let smo v samem vrhu raziskav in zdravljenja rakavih obolenj. Ponujamo nabor zdravil za raka dojke, kože, debelega črevesa, jajčnikov, pljuč in številne druge oblike raka.

Zdravnikom ponujamo poglobljene informacije, na podlagi katerih laže vodijo zdravljenje in se odzovejo na več vprašanj bolnikov. Z našimi diagnostičnimi rešitvami lahko bolnišnice in laboratoriji te informacije zagotovijo hitro in zanesljivo.

Inovacije so naša življenjska sila, zato v raziskave in razvoj vsako leto vložimo okrog enajst milijard evrov. To je med najvišjimi izdatki za raziskave in razvoj v svetu v vseh panogah.

Zaposlujemo prek 100.000 ljudi, ki skupaj delujejo v več kot 150 državah. Tako delojemalci kot zunanje institucije podjetje Roche redno uvrščajo med najbolj zaželene delodajalce.

Povezane vsebine

RocheRoche Worldwide
KontaktPo svetulinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRešitveZaposlitevRoche v SlovenijiObvestilo o obdelavi osebnih podatkovPravno obvestiloObvestilo o zasebnosti za farmakovigilanco, medicinska vprašanja in pritožbe na izdelke