Roche globalno
Vodilni na področju posamezniku prilagojenega zdravljenja

Smo eno prvih podjetij, ki je začelo snovati tarčno, bolnikom prilagojeno zdravljenje. Z združevanjem naših prednosti na področju zdravil in diagnostike imamo boljše možnosti, da posamezniku prilagojeno zdravljenje dvignemo na višjo raven. Kar dve tretjini naših raziskovalno-razvojnih projektov sta usmerjeni v diagnostiko, ki spremlja zdravljenje.

Največje biotehnološko podjetje na svetu

Smo vodilno biotehnološko podjetje na svetu, ki na trgu ponuja kar 14 bioloških zdravil. Več kot polovica spojin v razvoju je bioloških zdravil, s katerimi lahko zagotovimo boljša tarčna zdravljenja.

Vodilni v zdravljenju rakavih obolenj

Več kot 50 let smo v samem vrhu raziskav in zdravljenja rakavih obolenj. Ponujamo nabor zdravil za raka dojke, kože, debelega črevesa, jajčnikov, pljuč in številne druge oblike raka.

Vodilni ponudnik in vitro diagnostike

Zdravnikom ponujamo poglobljene informacije, na podlagi katerih laže vodijo zdravljenje in se odzovejo na več vprašanj bolnikov. Z našimi diagnostičnimi rešitvami lahko bolnišnice in laboratoriji te informacije zagotovijo hitro in zanesljivo.

S predanostjo vlagamo v inovacije

Inovacije so naša življenjska sila, zato v raziskave in razvoj vsako leto vložimo okrog enajst milijard evrov. To je med najvišjimi izdatki za raziskave in razvoj v svetu v vseh panogah.

Izjemno delovno okolje

Zaposlujemo prek 100.000 ljudi, ki skupaj delujejo v več kot 150 državah. Tako delojemalci kot zunanje institucije podjetje Roche redno uvrščajo med najbolj zaželene delodajalce.

Sedež skupine Roche v švicarskem Baslu

V podjetju Roche že od ustanovitve leta 1896 v švicarskem Baslu, s predanostjo izboljšujemo življenja. Izdelujemo inovativna zdravila in diagnostične teste, ki pomagajo milijonom bolnikov po vsem svetu.

Povezane vsebine

please be aware that you are leaving this website.