Hematologija

Hematologija je kompleksno in zahtevno področje medicine. V družbi Roche prednostno in zavzeto iščemo inovativne rešitve za vse, ki zbolijo za krvnimi boleznimi.

Izziv

Hematologija zajema vse od krvnih rakov do motenj strjevanja krvi, kot je hemofilija, in bolezni komplementarnega sistema, kot je paroksizmalna nočna hemoglobinurija. Čeprav je narava teh bolezni različna, je mnogim skupen njihov resen vpliv na preživetje in kakovost življenja. Krvni rak je četrti najpogostejši vzrok smrti zaradi raka na svetu, tri najpogostejše vrste krvnega raka so mielom, levkemija in limfom.

Kljub velikemu napredku v zadnjih letih imajo številni bolniki še vedno na voljo le omejene možnosti zdravljenja. Da bi se lahko spopadli s tem izzivom, sodelujemo z akademskimi ustanovami, regulativnimi organi in drugimi podjetji v upanju, da bomo na podlagi velikih količin kliničnih podatkov o krvnih boleznih prepoznali njihove značilnosti ali prišli do spoznanj, ki lahko privedejo do prihodnjih inovacij.

Osredotočenost

Naša zavezanost presega razvoj inovativnih terapij in stremi k širši vlogi pri izboljšanju kakovosti življenja bolnikov. Raziskujemo najboljše načine za čim hitrejše in učinkovitejše zagotavljanje inovacij bolnikom, kar vključuje razvoj in izboljšanje naših kliničnih študij in terapij. Iščemo tudi nove načine merjenja uspešnosti zdravljenja z uporabo alternativnih kliničnih končnih točk.

Še naprej vlagamo v inovativne možnosti zdravljenja za ljudi s krvnimi boleznimi, saj si naše ekipe prizadevajo za nenehen napredek, ki prinaša koristi tako bolnikom kot zdravnikom.

Druga osrednja področja

Več informacij o osrednjih področjih
KontaktPo svetulinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRešitveZaposlitevRoche v SlovenijiObvestilo o obdelavi osebnih podatkovPravno obvestiloObvestilo o zasebnosti za farmakovigilanco, medicinska vprašanja in pritožbe na izdelke