O Roche

Pred več kot stotimi leti je ustanovitelj podjetja Fritz Hoffmann v Švici spremenil pionirsko zamisel v resničnost: dokazal je, da lahko s partnerstvom med poslovnim in znanstvenim svetom izboljšamo življenja ljudi. Pri širjenju po svetu so naši ustanovitelji naleteli na ovire ter delovali na različnih področjih in v različnih kulturah. Sprejemali so tveganja.

Tudi danes spreminjamo življenja ljudi ter jim zagotavljamo zdravljenje, oporo in upanje.

V partnerstvu z drugimi prispevamo k pomembnim spremembam za prihodnost človekovega zdravja, saj je dobra ideja preprosto dobra ideja, ne glede na to, od kod izvira.

Naše potovanje se nadaljuje. Svet potrebuje boljše načine preprečevanja, diagnosticiranja in zdravljenja bolezni. Zavezali smo se, da ta napredek omogočimo vsem, ki ga potrebujejo, ne glede na to, kje živijo. Obljubili smo, da bomo poskrbeli za sedanjo in prihodnje generacije naslednjih sto let in več.

Povezane vsebine

Kariera
KontaktPo svetulinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRešitveZaposlitevRoche v SlovenijiObvestilo o obdelavi osebnih podatkovPravno obvestiloObvestilo o zasebnosti za farmakovigilanco, medicinska vprašanja in pritožbe na izdelke