Trajnost v podjetju Roche

Trajnostne rešitve so vgrajene v našo poslovno strategijo in so temeljnega pomena pri tem, kako prispevamo k uspešni prihodnosti.

Naš cilj je poiskati rešitve za prihajajoče potrebe pacientov. Način, kako s svojim delom prepoznamo in izpolnimo te potrebe, mora biti trajnosten, da bi pacientom in zdravstvenim sistemom zagotovili razvojne rešitve, hkrati pa zaščitili prihodnost naših skupnosti in planeta. Zato je trajnost vgrajena v našo splošno poslovno strategijo.

Naš prispevek k boljši družbi

Naš največji prispevek družbi so dolgoročne inovativne rešitve. Z analiziranjem podatkov in razvojem novih zdravil in diagnostičnih orodij zagotovljamo, da pravo zdravljenje doseže pravega bolnika ob pravem času za pravo vrednost.

Naša zavezanost okolju

Zmanjševanje našega vpliva na planet in prizadevanje za okoljsko trajnostne rešitve je - in je vedno bila - prednostna naloga podjetja, zaposlenih in družine, ki je ustanovila Roche.

Dolgoročno tajnostna ekonomija

Doseganje trajnostne rasti, zagotavljanje dolgotrajnih inovacij in zagotavljanje kakovostnega ter varnega bivanja zaposlenih so bistvenega pomena pri prizadevanju za dolgoročne pozitivne gospodarske spremembe.

Odgovornost in ustrezno upravljanje sta bistvena za ohranjanje zaupanja in izpolnjevanje našega poslanstva. Svojo trajnostno uspešnost merimo s časovno določenimi cilji ter javno poročamo ter s tem spodbujamo preglednost in izboljšujemo poslovanja povsod, kjer delujemo.

Zavezani smo k zagotavljanju celovitega in preglednega poročanja o naši družbeni, gospodarski in okolijski uspešnosti.

Struktura upravljanja nam omogoča, da stopnjujemo svojo agendo trajnosti, zagotavljamo usklajenost z našo poslovno strategijo in hkrati sodelujemo z našimi zunanjimi partnerji.

KontaktPo svetulinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRešitveZaposlitevRoche v SlovenijiObvestilo o obdelavi osebnih podatkovPravno obvestiloObvestilo o zasebnosti za farmakovigilanco, medicinska vprašanja in pritožbe na izdelke