Plačila in prenosi vrednosti

Zdravstveni delavci in raziskovalno usmerjena podjetja, kot je Roche, sodelujejo, da bi bolje razumeli različne bolezni ter doprinesli k razvoju novih zdravil in oskrbi z njimi za bolnike, ki jih potrebujejo.

Tako kot druge skupine strokovnjakov, ki opravljajo storitve, je pošteno in primerno, da tudi zdravstvene organizacije in zdravstveni delavci prejmejo ustrezno plačilo za svoj čas in strokovno znanje.

Roche se zaveda, da na obeh straneh obstaja možnost navzkrižja interesov, zato podpira dejavnosti za zagotovitev objave plačil in prenosov vrednosti zdravstvenim delavcem ali organizacijam (vključno z bolnišnicami, klinikami, univerzami in raziskovalnimi institucijami).

V spodnji preglednici so objavljeni podatki o plačilih in prenosih vrednosti, ki jih je Roche izvedel zdravstvenim delavcem in organizacijam v Sloveniji. Oblika informacij je skladna z zahtevami kodeksa transparentnosti EFPIA.

 


001/0617/OBV

Prenesi

Kako Roche izvaja kodeks ravnanja?Potrdilo o zagotavljanju skladnosti družbe Roche

Povezane vsebine

Forumov kodeks ravnanja
KontaktPo svetulinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRešitveZaposlitevRoche v SlovenijiObvestilo o obdelavi osebnih podatkovPravno obvestiloObvestilo o zasebnosti za farmakovigilanco, medicinska vprašanja in pritožbe na izdelke