Onkologija

Za razumevanje biologije raka in odkrivanje zdravil zanj naši znanstveniki uporabljajo dosleden in celovit pristop.

Izziv

Pri razumevanju raka smo dosegli velik napredek, vendar je treba storiti še več.

V preteklosti so raka obravnavali kot eno bolezen, zdaj pa vemo, da obstaja več kot 200 različnih vrst raka, ki se razlikujejo po vedenju, hitrosti razvoja in stopnjah napredovanja. Več vrst in podvrst raka je še vedno zelo težko zdraviti in pri rezultatih njihovega zdravljenja še vedno prihaja do velikih neenakosti. Skupaj z naraščajočim in starajočim se prebivalstvom ter novimi in nastajajočimi dejavniki, kot so prehrana, okolje, izpostavljenost itd., to predstavlja vedno večje breme za družbo.

Naša končna vizija je preprečevanje in zdravljenje vseh oblik raka. Ker tega ni mogoče doseči z enim samim ukrepom, si prizadevamo za celovito razumevanje bolezni, njene kompleksnosti in njenega vpliva na bolnike. S tem ko našim raziskovalcem omogočamo svobodno raziskovanje najsodobnejših dosežkov znanosti in tehnologije, poglabljamo razumevanje biologije in imunologije raka, da bi lahko to vizijo čim prej uresničili.

Osredotočenost

Že več kot 50 let razvijamo inovativna zdravila in diagnostične pripomočke za preprečevanje, odkrivanje, diagnosticiranje, zdravljenje in spremljanje raka. Prizadevamo si spreminjati življenja ljudi z rakom in tistih, ki jim nudijo pomoč. Zato smo osredotočeni na spodbujanje napredka pri preprečevanju raka, ozaveščanju o bolezni, razvoju inovativnih presejalnih in diagnostičnih tehnologij ter izboljšanju našega razumevanja bolezni in njenih vzrokov. Zaradi naših vodilnih farmacevtskih in diagnostičnih izdelkov ter zmogljivega raziskovalno-razvojnega programa smo v boljšem položaju za zagotavljanje posamezniku prilagojenega zdravljenja kot katero koli drugo podjetje.

Področja onkologije

Osrednja področja

Več informacij o osrednjih področjih
KontaktPo svetulinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRešitveZaposlitevRoche v SlovenijiObvestilo o obdelavi osebnih podatkovPravno obvestiloObvestilo o zasebnosti za farmakovigilanco, medicinska vprašanja in pritožbe na izdelke