Rak dojk

Rak dojk je zelo zapletena bolezen. Cilj naših raziskav in rešitev je izboljšati razumevanje raka dojk in rezultate zdravljenja za vse, ki jih ta bolezen prizadene.

Izziv

Poznamo veliko podtipov raka dojk, kar pomeni, da je vsaka bolnica drugačna in zato potrebuje individualen pristop k zdravljenju. Zaradi zapletene narave teh tumorjev je napredek pri razvoju novih načinov zdravljenja počasen. Kemoterapija tako ostaja standardni način zdravljenja te vrste bolezni.

Kljub dosedanjemu izjemnemu napredku na tem področju se bo pri nekaterih bolnicah bolezen dolgoročno vrnila, zato je treba še naprej optimizirati zgodnjo oskrbo raka dojk in storiti več za preprečevanje razvoja bolezni v napredovali, neozdravljivi stadij. Z združevanjem farmacevtske znanosti ter zmogljivih diagnostičnih, digitalnih in genomskih rešitev lahko uvajamo inovacije in razvijamo možnosti zdravljenja, ki so prilagojene potrebam vsakega posameznika. Naše napredne diagnostične rešitve, predvsem testiranje bioloških označevalcev, nas približujejo uresničitvi naših dolgoročnih ambicij, da bolnicam ponudimo individualne pristope k zdravljenju. To je ogromen izziv, vendar so nenehna raziskovalna prizadevanja za to zahtevno bolezen končno obrodila sadove.

Osredotočenost

Prepričani smo, da je za izboljšanje rezultatov zdravljenja bolnic z rakom dojk še veliko možnosti. Osredotočamo se na prepoznavanje novih tarč, izpopolnjevanje in raziskovanje pristopov imunoterapije ter iskanje novih kombinacij zdravljenja.

Napredek tehnologije umetne inteligence je povzročil revolucijo v diagnostiki in zdravstvenim delavcem omogočil natančnejše odgovore, bolnikom pa širši nabor možnosti zdravljenja. Obstoječe in nove možnosti zdravljenja raka dojk dajejo bolnicam upanje.

Dodatne informacije

19+ milijonov

ljudi na svetu živi z rakom

Napredki v medicini se ne kažejo samo kot

nove možnosti zdravljenja, temveč tudi kot

nove možnosti aplikacije zdravil.

Več primerov iz področja onkologije

KontaktPo svetulinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRešitveZaposlitevRoche v SlovenijiObvestilo o obdelavi osebnih podatkovPravno obvestiloObvestilo o zasebnosti za farmakovigilanco, medicinska vprašanja in pritožbe na izdelke