Roche globalno

Pionirji v zdravstvu- V podjetju Roche, že od ustanovitve leta 1896 v švicarskem Baslu, s predanostjo izboljšujemo življenja. Izdelujemo inovativna zdravila in diagnostične teste, ki pomagajo milijonom bolnikov po vsem svetu.

Vodilni na področju posamezniku prilagojenega zdravljenja – Smo eno prvih podjetij, ki je začelo snovati tarčno, bolnikom prilagojeno zdravljenje. Z združevanjem naših prednosti na področju zdravil in diagnostike imamo boljše možnosti, da posamezniku prilagojeno zdravljenje dvignemo na višjo raven. Kar dve tretjini naših raziskovalno-razvojnih projektov sta usmerjeni v diagnostiko, ki spremlja zdravljenje.

Največje biotehnološko podjetje na svetu – Smo vodilno biotehnološko podjetje na svetu, ki na trgu ponuja kar 14 bioloških zdravil. Več kot polovica spojin v razvoju je bioloških zdravil, s katerimi lahko zagotovimo boljša tarčna zdravljenja.

Vodilni v zdravljenju rakavih obolenj – Več kot 50 let smo v samem vrhu raziskav in zdravljenja rakavih obolenj. Ponujamo nabor zdravil za raka dojke, kože, debelega črevesa, jajčnikov, pljuč in številne druge oblike raka.

Vodilni ponudnik in vitro diagnostike – Zdravnikom ponujamo poglobljene informacije, na podlagi katerih laže vodijo zdravljenje in se odzovejo na več vprašanj bolnikov. Z našimi diagnostičnimi rešitvami lahko bolnišnice in laboratoriji te informacije zagotovijo hitro in zanesljivo.

S predanostjo vlagamo v inovacije – Inovacije so naša življenjska sila, zato v raziskave in razvoj vsako leto vložimo okrog enajst milijard evrov. To je med najvišjimi izdatki za raziskave in razvoj v svetu v vseh panogah.

Izjemno delovno okolje – Zaposlujemo prek 100.000 ljudi, ki skupaj delujejo v več kot 150 državah. Tako delojemalci kot zunanje institucije podjetje Roche redno uvrščajo med najbolj zaželene delodajalce.

Roche building 1
Sedež skupine Roche v švicarskem Baslu