Roche Diagnostika je divizija farmacevtskega podjetja Roche. 

V več kot 100 državah ponujamo celovite in vitro diagnostične rešitve na področju molekularne diagnostike, klinične kemije in imunoloških testov, tkivne diagnostike, testiranja ob preiskovancu (POCT), samotestiranja in sekvenciranja nove generacije.

V dobi digitalne tehnologije diagnostiko vedno bolj prilagajamo potrebam posameznika in majhnim skupinam bolnikov. Zajamemo, shranimo in analiziramo lahko ogromne količine podatkov, ki pomagajo pri razumevanju bolezni, odkrivanju vzorcev in primerjav. Ta razvoj skupaj z globljim razumevanjem molekularne znanosti in novimi diagnostičnimi metodami krepi učinkovitost preventive, diagnosticiranja bolezni in zdravljenj.

Roche Diagnostika je veliko več kot le proizvajalec inovativnih in zanesljivih testov in instrumentov. Z našimi bogatimi izkušnjami v inovativni diagnostiki, skupaj z našim razumevanjem digitalnih tehnologij in potenciala podatkov, pomagamo pri oblikovanju zdravstvenega varstva prihodnosti, ki ne bo v vedno večje breme družbi..


Smo tudi dolgoročen in zaupanja vreden partner laboratorijev, drugih zdravstvenih ustanov in deležnikov v stroki in oblikovalcev politik. Prihodnost trajnostnega zdravstvenega varstva je v veliki meri odvisna od diagnostike

Naš cilj je izkoristiti laboratorijski potencial z zagotavljanjem resnično integriranih rešitev, ki prinašajo dodano vrednost, z razvojem novih bioloških markerjev in kliničnih algoritmov pa želimo izboljšati klinično prakso in standard zdravstvene oskrbe.

Izboljšanje življenja pacientov in dostop do inovativnih diagnostičnih rešitev sta že od samega začetka v središču našega poslovanja.

Inovativne rešitve so naša DNK in z njimi že zdaj prinašamo prave odgovore za zdravo prihodnost.