Diagnostika

Preobrazba pristopov k preventivi, diagnozi in spremljanju bolezni

Roche diagnostika je divizija farmacevtskega podjetja Roche.

V več kot 100 državah ponujamo najbolj celovite in vitro diagnostične rešitve, ki pokrivajo področja molekularne diagnostike, klinične kemije in imunoloških testov, tkivne diagnostike, testiranja ob preiskovancu (POCT), samotestiranja in sekvenciranja nove generacije.

Z našo vizijo povezljivosti, integracije in avtomatizacije diagnostičnih rešitev in vitro, našim partnerjem omogočamo lažje spopadanje z izzivi prihodnosti.

Izboljšanje življenja pacientov je že od samega začetka v središču našega poslovanja. V podjetju nadaljujemo svoje poslanstvo partnerstva z laboratoriji, zdravniki in ostalim zdravstvenim osebjem, s čimer bolnikom omogočamo dostop do inovativnih diagnostičnih rešitev. 

 

 

Klinično vrednost prinašamo s testi za presejanje, diagnozo, napovedovanje in spremljanje bolezni, kot tudi s spremljevalno diagnostiko, ki omogoča izbiro zdravljenja ali napovedovanje bolnikovega odziva na določeno zdravilo.

Prihod računalnikov in digitalnega vodenja evidenc v petdesetih letih je sprožil digitalno revolucijo. Hitro smo spoznali, da se je s tem začelo novo obdobje tudi v laboratorijski medicini. V šestdesetih letih smo tako pričeli z gradnjo naše hitro napredujoče laboratorijske tehnologije.

Manj kot desetletje kasneje smo lansirali prvo avtomatizirano laboratorijsko diagnostično napravo na svetu, ki je uporabnikom prvič omogočila vzporedno izvajanje več testov hkrati. Vse od uvedbe je naprava standardni nosilec kakovosti in učinkovitosti v industriji in tako še danes predstavlja revolucijo v diagnostiki.

Še danes na trg vztrajno uvajamo inovativne rešitve s katerimi prinašamo prave odgovore danes za zdravo prihodnost.