Diagnostika

Skupaj z divizijo farmacevtike je Rocheva diagnostika pomemben del sodobnega zdravstva.

Naš široki spekter inovativnih in vitro diagnostičnih testov in sistemov ima ključno vlogo na revolucionarnem področju integriranih zdravstvenih rešitev. Zajema zgodnje odkrivanje, usmerjeno presejanje, ocenjevanje, prognozo in nadzor bolezni. In vitro diagnostika krvi, tkiva ali drugega bolnikovega vzorca je pomemben vir objektivne informacije, ki pripomore k izboljšanemu vodenju bolezni in oskrbi bolnika.

Rocheva diagnostika je aktivna v vseh tržnih segmentih, od znanstvenih raziskav in kliničnih laboratorijskih sistemov do samokontrole za bolnike.

Portfelj izdelkov in rešitev diagnostike Roche je na voljo na povezavi seznam produktov (stran je v angleščini). 
 

  

 


 

Roche Molecular solutions

Roche molecular solutions

Poslovno področje Molecular solutions vključuje napredne rešitve za molekularno diagnostiko, tkivno diagnostiko in sekvenciranje.

Roche molekularna diagnostika razvija, proizvaja in dobavlja široko paleto inovativnih testov, ki temeljijo na tehnologiji verižne reakcije s polimerazo (PCR). Poudarek je na področjih virologija, zdravje žensk, onkologija, mikrobiologija in genomika ter presejalnih preiskavah krvi. Na področju tkivne diagnostike sistemi Ventana standardizirajo in optimizirajo proces barvanja tkivnih vzorcev ter s tem pomagajo patologom, da lahko priporočijo najustreznejšo rešitev za zdravljenje bolnika. Poleg tega ponuja Roche širok spekter instrumentov in visokospecifičnih reagentov ter testnih kompletov za sekvenciranje s poudarkom na genomiki in proteomiki.